Our cases

Een mobiliteitsregeling voor De Federatie van Medisch Specialisten


De situatie

De Federatie van Medisch Specialisten heeft een leaseregeling, maar geen mobiliteitsregeling. Dat willen ze graag veranderen. Hun wens: een eigentijds beleid met meer keuze voor werknemers en meer grip voor de werkgever.

Een oplossing die flexibel en eenvoudig is in het gebruik mét lagere administratie lasten

De uitdaging

De Federatie Medisch Specialisten wil dat alle reizen voor een vast bedrag per kilometer gedeclareerd worden, of het nu gaat om een reis per auto, trein of fiets. Tot nu toe hebben medewerkers geen keuze: het is óf een OV- óf een kilometervergoeding. Belangrijke voorwaarden: het moet een oplossing zijn die flexibel, eenvoudig in het gebruik en lagere administratieve lasten oplevert. De fiscale afwikkeling moet kloppen. Ook belangrijk: de medewerkers moeten de oplossing omarmen en makkelijk kunnen gebruiken in hun dagelijkse praktijk.

Met de nieuwe regeling en ons systeem kunnen de medewerkers lekkerder, want flexibeler reizen.

Aanpak

Samen met de Federatie Medisch Specialisten introduceren en implementeren we het nieuwe mobiliteitsbeleid. De nieuwe regeling en ons geavanceerde verwerkingssysteem geven de medewerkers de gewenste flexibiliteit in de manier van reizen. Een manier van reizen die past bij Het Nieuwe Werken en die een eerlijke en uitlegbare vergoeding geeft.

Het resultaat

Elke medewerker heeft nu een mobiliteitspas. Ze kunnen die ook privé gebruiken; de kosten worden dan eenvoudigweg ingehouden. De werkgever ziet alleen de kosten, verdere specificaties blijven privé. Daarmee is de privacy van de werknemer gewaarborgd. Bij zakelijke ritten heeft de werkgever wél complete inzage. Dit zorgt voor een eerlijk, makkelijk en sluitend proces in de zakelijke mobiliteit van de organisatie. En voor een nieuwe en fijne mobiliteitsbeleving, passend bij Het Nieuwe Werken.

Tags

Mobiliteit kaart
Radiuz

Al eens gepeinsd over een nieuw mobiliteitsbeleid?

Contact ons.
Wij horen graag uw overwegingen en doelstellingen.

+31 30 202 4500 | info@mobinck.com | Of gebruik Whatsapp