Vergroen en bespaar in 4 stappen

We inventariseren data

Past elektrisch rijden bij uw wagenpark en de reisbewegingen van uw bestuurders? Dankzij telematica krijgen we inzicht in de routes van uw vloot, de gereden kilometers en het rijgedrag. We analyseren de relevante data, vertalen die in voor u bruikbare informatie en koppelen er een helder advies aan. Zo maakt u keuzes op basis van feiten. Installatie van de hardware en een dashboard voor alle data? Natuurlijk regelen we dat. U heeft 24/7 inzicht in uw vloot.

We adviseren concreet

Wij ontwikkelen samen met u een concrete, duurzame mobiliteitsregeling op basis van de verzamelde data. Gericht op de toekomst. Ook elektrisch rijden maakt daar onderdeel van uit. De regeling brengen wij in lijn met uw doelstellingen. U geeft daarbij het zwaartepunt aan: bijvoorbeeld duurzaamheid, kostenbeheersing of aantrekkelijk werkgeverschap. 

Laadstrategie

Bij elektrisch rijden hoort ook een strategie voor laden. Een slimme laadpaal, een snelle laadmogelijkheid, wel of geen laadpaal bij medewerkers thuis? Wij snappen uw keuzestress en adviseren u over de beste oplossing. 

Welke auto’s passen in uw vloot?

Welke auto’s kunt u vervangen door elektrische? Wij vertellen het u op basis van de verzamelde reisdata. En kijken met u mee welke auto’s binnen de range passen en voldoen aan uw specifieke eisen met betrekking tot laadvermogen, laadvolume en Total Cost of Ownership.

We implementeren compleet

We stellen de mobiliteitsregeling niet alleen op, we helpen u bij de uitvoering. Uiteraard ook met uitleg aan medewerkers en ondernemingsraad. We creëren samen een laadinfrastructuur en zetten een ‘laadregeling’ op. Samen bepalen we de gedragsregels ten behoeve van de laadethiek. Uw elektrische voertuigen worden dagelijks optimaal ingezet.

We monitoren samen met u

Tenslotte zorgen we dat u de dagelijkse praktijk goed kunt monitoren. Aan de hand van relevante data. Voor zowel elektrische als voor fossiele voertuigen. Dat is uniek!

· Actuele status van de batterij (in %)
· Locatie van laden
· Actieradius van het voertuig
· Voertuig in on-, off-, charging-modus
· Stroomverbruik (kWh)
· Motordiagnose en vaststellen van de onderhoudsbehoefte
· Actuele km-stand van het voertuig

Wij combineren deze data met informatie over rijgedrag, buitentemperatuur en routeadvies. Dat resulteert in een hogere efficiency en effectiviteit van uw vloot. Met als resultaat: 25% minder stroomverbruik. Natuurlijk krijgt u toegang tot ons online Cloud Ecosysteem. Direct 24/7 inzicht in de dagelijkse gang van zaken. Ofwel: alle tools om te sturen op efficiënt en veilig gebruik van voertuigen.


Ook vergroenen en besparen?

Neem contact op met onze EV specialisten
Ze vertellen u graag over de mogelijkheden

+31 30 202 4500 | info@mobinck.com | Of gebruik Whatsapp