Visit website

‘Slim koers bepalen
richting zakelijke mobiliteit
van morgen’

 

Door thema’s als duurzaamheid, de energietransitie en smart mobility is zakelijke mobiliteit sterk in beweging. De leaseauto maakt steeds vaker plaats voor een mobiliteitsbudget met toegang tot uiteenlopende vervoersopties. Deze ontwikkeling onderstreept het belang van deskundig wagenparkbeheer, dat geleidelijk verandert in de regie van flexibele mobiliteit. 

Starten met de juiste stappen

Met Fleet Support kunt u de juiste, weloverwogen stappen nemen. Want goed fleet- en mobiliteitsmanagement levert niet alleen geld op, het zorgt o.a. ook voor aantrekkelijk werkgeverschap en kan een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van uw mobiliteit. Wij helpen u beleidsmatige keuzes te maken, het operationele proces te verbeteren, of tot volledige outsourcing over te gaan. Op basis van een heldere visie die past bij de mobiliteit van uw organisatie.

Voortvarend vooruit in mobiliteit

Fleet Support helpt u het traject naar morgen met kennis van zaken in te richten. Van beleidsmatige adviezen tot een oplossing die integraal in uw organisatie wordt verankerd. Dat doen we met 75 enthousiaste, kundige en klantgerichte medewerkers. Nuchter, betrokken en onafhankelijk.
Al ruim 25 jaar!

Fleet Support 

Moving You. Into the future of mobility