Een start up met 100 jaar ervaring

We navigeren in sneltreinvaart richting toekomst. Eén waarin mobiliteit net zo simpel is als water uit de kraan. We bundelen technologische krachten, anticiperen op demografische ontwikkelingen en bieden slimme, betrouwbare (schaalbare) end-to-end oplossingen voor werkgevers en werknemers. Samen slimme wegen zoeken om in beweging te blijven. Dat doen we al lang.

Al vanaf 1907

In 1907 verkoopt moederbedrijf AutoBinck onze eerste auto. Het straatbeeld wordt nog bepaald door paarden, karren en koetsen. Drie jaar later bestellen we een eerste vliegtuig: een gemotoriseerd luchtschip, type Zodiac. Concurrenten schudden het hoofd. We zetten met goedkopere auto’s in op eigenaren die zelf aan het stuur zitten. Dwars tegen de trend in. Toen al! 

De route richting vandaag

Artificial intelligence, sensors, data en technologie; it’s a bright new world. Waarin we mobiliteit eenvoudiger maken. Waarbij we minder bezitten en meer gebruiken. Een wereld zonder files, zonder parkeerproblemen en minder druk op ons milieu dat is onze drijfveer. 

Ons doel

Werknemers en werkgevers beter en simpeler toegang  geven tot mobiliteit. Wij verbinden mensen en oplossingen, maken technologie toegankelijk en ontwikkelen samen met opdrachtgevers een mobiliteitsecosysteem dat de nieuwste ontwikkelingen naadloos kunnen worden aangesloten. Het resultaat: keuzevrijheid en comfort voor de werknemer. Controle en kostenbeheersing voor de werkgever.


Onze familie

Fleet Support

Regie van mobiliteit. Slim de koers bepalen richting zakelijke mobiliteit van morgen

lees meer

Radiuz

Verbinder van mobiliteit: eenvoudig toegang tot alle vormen van mobiliteit en aansluiting bij beleidsregels

lees meer

Moove

Expert op het gebied van telematica. Zet data om in bruikbare informatie voor veilige en efficiënte mobiliteit.

lees meer

Toogethr

Een snelgroeiende startup die slimme technologie voor Ridesharing (carpoolen) en parkeren aanbiedt voor de zakelijke markt.

lees meer

Meer weten over Mobinck?

Neem contact op met onze adviseurs
We vertellen u graag meer

+31 30 202 4500 | info@mobinck.com | Of gebruik Whatsapp