ventures

Fleet Support is bedenker en marktleider van professioneel wagenparkbeheer voor tientallen grote en middelgrote organisaties. We hebben meer dan 60.000 leaseauto’s in ons beheer. Daardoor zien we als geen ander welke ontwikkelingen er spelen. We zijn ervan overtuigd dat integraal mobiliteitsmanagement de toekomst is. Als uw regisseur in mobiliteit verbinden we aantrekkelijk werkgeverschap met duurzaamheid, efficiency en gemak.

fleetsupport.com

Moove is expert op het gebied van automotive telematica en autodelen. In samenwerking met Geotab verbindt Moove voertuigen met internet en ontsluit het een breed scala aan relevante data. Moove heeft op dit moment ruim 10.000 connected voertuigen en is actief in twintig landen. Moove is onderdeel van Mobinck.

mooveconnectedmobility.com

Radiuz geeft medewerkers de vrijheid te kiezen welk type vervoer zijn willen gebruiken terwijl werkgevers een hoge mate van grip in mobiliteit ervaren.
Dat lijkt een tegenstelling, maar het alles-in-één mobiliteitsportal van Radiuz lost dit op. Radiuz en XXImo werken sinds eind 2020 samen aan de toekomst van mobiliteit

radiuz.nl

Sinds de oprichting in oktober 2016 speelt Toogethr als innovatieve mobiliteitspartner een sterke rol in Nederland, België en sinds kort ook in Duitsland. Vanaf het begin was de missie helder: op een eenvoudige manier woon-werkverkeer prettiger, efficiënter en duurzamer maken.

toogethr.com

XXImo biedt een zeer unieke, en Europees geaccepteerde, (betaal)oplossing voor een flexibel mobiliteitsbeleid. Plannen, betalingen én declareren van multimodaliteit; alles met grootse eenvoud.
XXImo en Radiuz werken sinds eind 2020 samen aan de toekomst van mobiliteit.

xximo.com

meer over de samenwerking tussen onze ventures?

bel of mail met mobinck